Vad är Zapier?

Zapier är en plattform som hjälper dina tjänster att prata med varandra. Genom deras interface kan du enkelt skapa integrationer mellan dina mest använda appar och få dem att arbeta tillsammans! Om du, som jag, älskar att automatisera saker i din vardag så kommer du älska Zapier!
Det är tillräckligt enkelt att vem som helst kan bygga sina egna appflöden med bara några klick.

Till exempel kanske du får en massa e-postbilagor i ditt Gmail-konto och du vill spara dem i Dropbox. Varje gång du får en bilaga, kan du öppna upp e-postmeddelandet, klicka på bilagan och sedan spara den i Dropbox. Eller så kan du låta Zapier automatisera detta åt dig och spara tid och ansträngning.


Zapier är själva "limmet" som ansluter till mer än 1500 webbappar.
Zaps är arbetsflöden som ansluter dina appar så att de kan arbeta tillsammans.
Zaps börjar med en trigger - en händelse i en av dina appar som startar ditt arbetsflöde.
Zaps automatiserar uppgifter i bakgrunden, så att du kan fokusera på viktigare arbete.

För att se vilka de 1500 webbapparna är, klicka HÄR och vill du ha lite inspiration så kika gärna på några förslag från de mest populära apparna HÄR

Kom igång

Nu är du redo att börja skapa Zaps. Det första du behöver göra är att registrera dig för ett gratis konto. Skriv in ditt namn, e-postadress och ett lösenord. Du har nu tillgång till våra kärnfunktioner för alltid och många av våra betalda funktioner under 14 dagar. Läs mer om din kostnadsfria testversion.

Kika gärna också på Zapiers egna Youtube-kanal för att skapa inspiration!