Syncify är nordens största integrationsmotor. Genom att standardisera informationsflödet mellan affärssystemet och våra tjänsteleverantörer kan vi effektivisera flöden och spara både tid och pengar åt våra kunder.

Automatisera som storbolagen.
Syncify finns till för att ge företag samma möjlighet att digitalisera så som storbolagen lagt enorma summor pengar på. Vi erbjuder det kostnadsfritt och engagerar oss helhjärtat i att förstå ert företags behov för att ta fram den absolut bästa lösningen i er digitaliseringsprocess.

Exempel på anslutna tjänsteleverantörer.
Syncify är anslutet till marknadens bästa tjänstelevrantörer inom sitt område. Välj på tjänster nom fakturaservice, fakturabelåning, fakturaköp, fakturatolkning, CRM-system, tid/projekt och lönehantering. Allt kopplat till ditt affärssystem med en integration.

- Lime CRM

- Lime GO

- Billogram

- Finqr

- Verified

- Payex

- Företagsplatsen

- Izettle 

- Billecta

Att ansluta affärssystemet till Syncify är gratis och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden. Enkelt, effektivt och underhållsfritt. Oavsett om du är det lilla eller stora bolaget vinner du massor av funktionalitet av att ansluta dig till Syncify.

Bli en del av av Syncify integrationsmotor genom att ansluta dig via vår webbplats!

www.syncify.se