Den 14 Januari 2019 ska alla berörda aktörer ha börjat rapportering till Hav- och Vattenmyndigheten enligt utökade krav inom EU.
DataPartners uppdrag är att hjälpa dig som Visma-användare att uppfylla de krav och samtidigt reducera ditt administrativa merarbete.
Framförallt integrerar vi i din verksamhet en koppling mellan ditt Visma affärssystem och myndighetens spårbarhetssystem.
Med DataPartners koppling har du en exakt koll på spårbarheten och all info hamnar automatiskt i ditt affärssystem samtidigt som du rapporterar till myndigheten.
Du har koll från ingående lager till leverans i din bokföring i realtid.

Spårbarhet Fisk – smart spårbarhet

  • Långsiktig lösning för framtiden med lagerkontroll
  • Komplett: Lagerhantering, inköp, förädling & försäljning
  • Fysisk märkning: Effektivisering med streckkodshantering
  • Flexibilitet – Använd de delar du behöver

VAD VÅRA KUNDER SÄGER
"Det är ju ett mycket stort projekt men vi har nu varit igång skarpt i flera månader och redan nu ser vinningen att ha ETT system som sköter allt. Mina kolleger som står i den blöta miljön med gummistövlar på kan bland annat göra in- och utleveranser med en streckkodsläsare tack vare etiketterna som systemet också skjuter ut. Nu har vi en tajt koppling mot Visma Administration för att minska på det dubbelarbetet som vi har gjort i många år samt ta hand om lagret på ett helt annat sätt än vi har kunnat göra tidigare."
 
MARTIN PETERSSON
Fiskeboa i GBG AB

Kontakta oss för en förstudie, vi ser över verksamheten och hur man bäst implementerar Spårbarhet Fisk hos er.