Sharespine - den starka kopplingen mellan Shopify och Visma

Sharespine har under lång tid utvecklat den teknik och bakomliggande struktur som krävs för att uppnå automation för komplicerade affärsflöden mellan Visma och Shopify. Integrationerna från Sharespine är specifikt anpassade för att ge rätt förutsättningar att automatisera olika processer och flöden.

Med en integration mellan Visma och Shopify kommer du snabbt märka att den manuella arbetsbördan minskar och att olika processer som du sköter på egen hand blir helt automatiserade. Du som handlare kan få en samlad överblick på dina flöden som order, produkt, orderstatus, pris och lager vilket minimerar risken för felaktigheter - samtidigt som du får bättre kontroll på dina siffror.

De viktigaste fördelarna med Sharespines integrationsplattform

  • Ledande leverantör av Integrationer med Nordisk Fokus
  • Översikt av alla dina integrationer i en och samma plattform.
  • Med flera integrationer kan du automatisera många processer
  • Tillgång till dedikerad support och möjlighet för en egen kontaktperson
  • Vi tar ansvar för leverans, drift, underhåll och backup
  • Vi testar och säkerställer en trygg övergång till ett automatiserat flöde

Kompletta integrationspaket för ett helautomatiserat flöde
Om du vill knyta andra connectorer till Visma och Shopify och automatisera fler flöden erbjuder Sharespine färdiga integrationspaket där det ingår minst 4 connectorer. På så vis kan du få ett optimerat och helautomatiserat flöde mellan olika vertikaler. Samtliga connectorer i Sharespines integrationsplattform har stöd för Visma och Shopify. 

Vad är fördelarna med en integrationsplattform?
Att koppla ihop sina system med integrationer är en sak. Men att koppla ihop dem i samma plattform är en helt annan. Det är först då du upplever en automatiserad helhet och får god översikt på dina flöden. Behöver du rådgivning eller koppla på fler integrationer när du vill skala upp din verksamhet vet du alltid vem du ska vända dig till. Sist men inte minst skapar Sharespines  integrationsplattform förutsättningar för en optimerad handel genom att dina vertikaler talar samma språk. 

Automatiserad avstämning
Sharespine erbjuder även tjänsten Sharespine Pay som per automatik konterar den försäljning du har i din webbutik och underlättar bokföringen i Visma. Tjänsten kan användas av alla e-handlare som tar betalt via Klarna, Nets Easy och Stripe 

Utöka dina säljkanaler

Sharespine har integrationer mellan Visma och flertalet marknadsplatser där vi kan automatisera hela flödet mellan Visma och till exempel CDON Marketplace, Fyndiq, Elgiganten &  Afound. Marknadsplatser är perfekt för dig som vill utöka dina försäljningskanaler eller få tillgång till en smart testmiljö för nya produkter.

Genom att välja Sharespine som din Partner för dina integrationer så löser du inte bara ett problem utan flera och allt från samma leverantör.


Läs mer om Sharespine Shopify


Läs mer om Sharespine Pay

Läs mer om Sharespine Marketplaces

Om Sharespine AB
Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser.

Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2010.
Vi jobbar med de flesta Nordiska och internationella  e-handelssystem som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop

Kontakta oss för att hitta rätt integrationslösning ->
https://www.sharespine.com/kontakta-oss/sharespine-vertikaler/?utm_source=sales

Sharespine har som mål att bli Nordens ledande leverantör av integrationer för -handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.

www.sharespine.com