Med en mängd anpassningsbara funktioner och kopplingar mot Visma är REKYL ett av marknadens mest kompletta verksamhetssystem för små och medelstora företag.

I REKYL hittar du funktioner som hjälper er hela vägen från offertstadiet till slutfakturering. Skapa och delegera jobb till din personal, digital tidrapportering, automatiserade körjournaler, hantering av leverantörsfakturor, analyser och mycket mer. Detta gör att ni som företag blir mer effektiva, får en bättre koll på era kostnader och intäkter som i sin tur leder till en bättre lönsamhet.

Fungerar i Dator & Mobiltelefon
REKYL är en molnbaserad tjänst anpassat för både stationär och mobil personal. Via vår smartphone app kan personalen ute på fältet enkelt skapa sina tidrapporter, se sina dagliga uppgifter och mycket mer.

REKYL ❤ Visma
REKYL har en komplett integration med Visma och synkroniserar bl.a. artikelregister, kundregister, projekt, fakturor, leverantörsfakturor, prislistor, priser och kontakter etc. Alla projekt och ordrar som skapas i REKYL läggs automatiskt upp i Visma så att informationen aldrig behöver matas in mer än en gång.

REKYL skapar fakturaunderlag, där alla tider och material sammanställs. Fakturaunderlagen exporteras sedan till fakturor i Visma. Personalens löneunderlag sammanställs med automatik och efter godkännande av chef skickas dessa vidare in i löneprogrammet.

 

 

Ta kontakt med oss på 010-222 88 00 eller info@schotte.se 

Det går också bra att fylla i vårt formulär för en helt kostnadsfri demo på vår hemsida så återkommer vi så snart vi kan 
https://www.rekyl.nu/demo/