REKYL - Orderhantering, tidrapportering och leverantörsfakturascanning

Rekyl är ett lättanvänt och kostnadseffektivt webbaserat verksamhetssystem för alla hantverks- och servicebranscher. Flexibiliteten, branschanpassade moduler och stor möjlighet till kundanpassningar gör Rekyl till ett av marknadens mest effektiva system. Ingen installation av programvara krävs då Rekyl nås var och när som helst, direkt i webbläsaren.Uppdateringar, support, hosting och backup ingår alltid i Rekyl.

I Rekyl är arbetsflödet speciellt optimerat för moment som utförs ofta, t.ex. tidrapportera. Smarta guider och färdiga mallar gör att färre klick och manuella val krävs i Rekyl än i andra system. Uppgifter fylls i automatiskt så långt det är möjligt och förslag ges baserat på tidigare val. Det gör också att Rekyl kräver minimalt med utbildning. Rekyl kan användas på smartphones och surfplattor ute på fältet vilket effektiviserar arbetet ytterligare.

REKYL
Rekyl har en komplett integration med Visma och synkroniserar bl.a. artikelregister, kundregister, projekt, fakturor, leverantörsfakturor, prislistor, priser och kontakter etc.
Alla projekt och ordrar som skapas i Rekyl läggs automatiskt upp i Visma så att informationen aldrig behöver matas in mer än en gång.
Rekyl skapar fakturaunderlag, där alla tider och material sammanställs. Fakturaunderlagen exporteras sedan till fakturor i Visma.
Personalens löneunderlag sammaställs med automatik och efter godkännande av chef skickas dessa vidare in i löneprogrammet.

Om Schotte Systems AB
Vi bygger lättanvända webbaserade verktyg med enkelhet i fokus. Både vi och våra kunder gillar webbaserade verktyg därför att de lätt kan göras tillgängliga överallt - och dessutom krävs ingen installation av programvara hos kunden. Vi har alltid full kontroll över systemet och tar hand om uppgraderingar, underhåll och backup, utan att kunderna behöver lyfta ett finger. Målet med alla system vi bygger är minimera manuellt arbete och undvika fel som beror på den mänskliga faktorn. På detta sätt får man upp lönsamheten i företaget och minskar riskerna.

På vår hemsida www.rekyl.nu fyller ni i uppgifter och att ni är intresserad av en kostnadsfri demo av Rekyl så kontaktar vi er. 

Ni kan också nå oss på 018 -56 12 80 eller info@schotte.se