Om QBIS Business Systems
QBIS är en smart, molnbaserad lösning som hjälper företag att få ut det mesta av sin tid. Genom att planera, hantera och följa upp hur tid spenderas, kan man optimera sin verksamhet och på så sätt öka lönsamheten. Oberoende var de anställda befinner sig i värden, kan QBIS samla tidsdata för att hjälpa verksamheten att bli mer produktiv. 

QBIS lanserades år 2006 och var då Sveriges första molnbaserade affärslösning. Idag har QBIS mer än 24000 användare, de flesta inom Sverige, men även i England, Danmark, Norge, Irland, Polen, Tyskland och USA.

QBIS Produkter
Vi erbjuder ett brett sortiment av smarta moduler som gör det möjligt att samla all rapportering på ett och samma ställe. Planera och hantera. Genomför och följ upp. Allt från projekt och rekrytering till supportärenden och nya affärsmöjligheter. Identifiera tidsbovar, effektivisera verksamheten och spara tid.

  • QBIS Tid - Med vår tidmodul kan man rapportera tid och avvikelser på alla typer av enheter. Systemet ger en fullständig inblick i all spenderad tid, det erbjuder även ett underlag för vidare analys och optimering av verksamheten.

  • QBIS Projekt - Planera, följ upp och ta fram fakturaunderlag för projekt i ett och samma verktyg. Registrera tid och material enkelt inom ett projekt. Övervaka, säkerställ att olika projekt är enligt fas och att de lyckas.

 

Integrationer
QBIS går att koppla ihop och integrera med flertalet olika program och system. Vi erbjuder redan färdiga integrationer mot majoriteten av de stora löneprogrammen och faktureringssystemen på marknaden. 
Genom integrationer kan man enkelt importera och exportera information från QBIS, samt minimera risken för dubbeladministration. 

QBIS har integration mot Visma Lön och Visma Administration

Boka en demo med oss
För att läsa mer om QBIS och våra produkter besök gärna vår hemsida www.qbis.se. Där kan registrera dig och prova vårt system helt gratis, du kan även boka en kostnadsfri demo genom att maila oss på sales@qbis.se. Låt oss hjälpa din verksamhet att spendera er tid rätt.

För att komma igång med QBIS Business systems, läs gärna mer på vår hemsida www.qbis.se

Där kan du registrera dig och prova hela vårt system helt gratis. Du kan även kontakta oss på sales@qbis.se för att få en kostnadsfri och personligt anpassad demo, där vi berättar hur vi kan hjälpa er verksamhet.