Prosmart är ett av marknadens mest flexibla affärssystem för tillverkande företag. Systemet kan helt och hållet anpassas efter dina behov samt din bransch. Prosmart är ett enda affärssystem och ett kraftfullt systemstöd, byggt i tätt samarbete med svensk industri. Det är standardiserat och skräddarsytt på samma gång. Prosmart är alltid rätt affärssystem för dig. 

Snabb och smidig integration
Genom att integrera Prosmart med Visma Administration, Visma Lön 600 och eEkonomi minimerar du all dubbelregistrering och får total kontroll på hela flödet. Låt Prosmart hantera din produktion och låt Visma hantera din ekonomi. Kombinationen skapar högre effektivitet i din verksamhet och ger dig rätt förutsättningar att bli mer lönsam. 1+1 är aldrig 2.  

Du styr systemet, inte tvärtom

Prosmart är specialister på behovsanpassade och processtyrda affärssystem inom exempelvis mekanisk verkstad, gjuteri, elmekanik, livsmedel, industriunderhåll, träbearbetning, plasttillverkning och bygg. Specialisterna på Prosmart har bakgrund inom tillverkningsindustrin och kan därmed produktion. Det gör att du får betydligt mer än ett affärssystem. Du använder bara de funktioner du behöver. Resten behöver du inte bry dig om. Prosmart kan växlas upp i takt med din verksamhet och byggas på med ny funktionalitet allteftersom. Om det mot förmodan inte finns färdiga funktioner för en specifik process, så bygger Prosmart nya funktioner. Affärssystemet anpassas alltid efter din verksamhet och dina unika processer. Det är aldrig tvärtom! 

Prosmart är ett enda affärssystem. För att göra det enkelt att komma igång har Prosmart tre paket – Start, Smart och Sync. Vilket paket som passar dig bäst beror helt och hållet på vad du vill få ut av systemet. Samtliga paket baseras på beprövade processer och är framtagna för att täcka dina behov. Kort sagt erbjuder Prosmart vad du behöver utifrån hur din verksamhet ser ut och fungerar. 

Prosmart erbjuder även olika vägar in i dina processer, Prosmart GO! och Prosmart MAP!, med syftet att lägga grunden rätt från början och kartlägga alla dina processer. 

Driftsättningen av integrationen till Visma går snabbt och enkelt. Kontakta Prosmart på 0380-60 00 60 eller info@prosmart.se för mer information. På prosmart.se kan du läsa mer om Prosmarts olika paket, tjänster och funktioner. Välkommen att höra av dig!