Vi erbjuder en sömlös integration för hela fakturans värdekedja, från att en faktura skapas till att den blir betald. Ni kan också välja att få hjälp i en del av processen, ni distribuerar ut era fakturor till era kunder men att vi hjälper er med vidare påminnelsehantering - ni bestämmer själva i vilken del av processen ni vill använda oss till.

Ni integrerar er med oss med hjälp av en programvara som installeras på er server/dator där ert Visma Admin är installerat. Därefter hämtar vi era fakturor efter överenskomna hämtningsvillkor och ni kan luta er tillbaka och låta oss göra jobbet. När vi tar emot betalningar från era kunder skickas dessa vidare till ert bankgiro samtidigt som att betalningsposter även registeras automatiskt i ert Visma. Det enda ni då behöver göra är att bokföra betalningarna. 

Ni kan hela tiden bevaka vår handläggningsprocess för era fakturor via vår fakturaportal som nås via en direktlänk inne i ert Visma. 

Kontakta vår säljavdelning, sales@psfinancegroup.com eller ring oss på 031 - 788 08 00 för att prata med någon av våra kompetenta säljare och som kan guida dig i processen för att få hjälp av oss.